Preloader Close

Nieuws & Blogs

Padel & pizza: een geweldig PV-uitje!

Blog

Padel & pizza: een geweldig PV-uitje!

Vrijdag 24 november stond er een geweldig PV-uitje op de agenda waar we al lang naar uitkeken! Na aanhoudende suggesties – of laten we eerlijk zijn, het lichte opdringen 😜 – van diverse collega's, besloten we voor een middag vol sportiviteit te gaan: we gaan padellen! En om deze energieke middag goed af te sluiten, genoten we van heerlijke pizza's bij Italiaans restaurant Mio Dio in Veldhoven.

Padel, een populaire sport van dit moment, is erg toegankelijk en leek vele collega’s leuk om eens te doen. Dus we trokken (na een lekker worstenbroodje als pre-snack) onze sportkleding aan en gingen de uitdaging aan bij The Padellers in Veldhoven. In ons gezelschap hadden we enkele doorgewinterde padelkampioenen, maar ook enkele collega’s die nog nooit een padelracket hadden vastgehouden. Voor velen was dit dus een geheel nieuwe ervaring. Gelukkig stond er een instructeur paraat voor de collega’s die wat minder bekend waren met deze sport, om hen de fijne kneepjes van het padelspel bij te brengen. De ervaren spelers sloegen intussen hun balletje op een aparte baan. Met fanatieke rally's, een dynamisch spel en de gezelligheid op de baan was het voor iedereen een geslaagde middag!

padel team 3
padel team 2
padel team 4

Na twee uur van inspanning hadden we wel wat lekkers te eten verdiend. En wat helpt beter tegen de honger dan pizza?! In konvooi begaven we ons naar het Italiaanse restaurant Mio Dio, waar de heerlijke geur van versgebakken pizza's ons al tegemoet kwam. We begonnen met een lekkere borrelplank, gevolgd door overheerlijke pizza's en voor sommige collega’s een dessertje om het af te toppen.

Het was weer een top middag en avond, en er is zelfs een app-groep ontstaan voor collega’s die samen willen gaan padellen. Een succes dus! We kijken nu alweer uit naar het volgende uitje. De personeelsvereniging organiseert meerdere keren per jaar dergelijke activiteiten, en de volgende staat gepland voor maart. Wat het zal zijn, is nog een verassing. Maar wat wel zeker is, is dat jij daar ook bij kunt zijn! We hebben namelijk nog leuke openstaande vacatures. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er iets voor jou tussen zit! We ontmoeten je graag. ☕

PV, een dikke pluim voor het organiseren van weer een tof uitje! We hebben weer genoten. 💙

padel team 5
padel team 6
padel team 7
padel team 8

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Wist je dat we één keer per jaar ook een heel weekend weg gaan met het team? Afgelopen september gingen we met z'n allen Maastricht onveilig maken! Benieuwd hoe dat was? Lees de blog hier!

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit fantastische team? We hebben nog openstaande vacatures! Kijk snel op onze vacaturepagina en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in