Preloader Close
werken bij abc

Je krijgt er zoveel voor terug.

Kom je bij ons werken? Dan wordt ABC een significant onderdeel van je dagelijkse leven. Je brengt ten slotte heel wat uurtjes van je week met ons door. En alleen dankzij de inbreng van onze medewerkers maken we van ABC een succes. Daarom geven we je niet alleen een leuke baan, maar willen we er ook alles aan doen om een fijne werkomgeving te bieden waar jij jezelf kan zijn en je kan blijven ontwikkelen. 😊

Kantoor

Je komt te werken op ons kantoor in het Microlab, gelegen in het bruisende Strijp-S in Eindhoven. Een inspirerende en creatieve werkomgeving met maar liefst twee (!) skybars en een gameroom waar je onder andere een potje kunt tafeltennisen, airhockeyen of biljarten. Onze ruime kantoren zijn voorzien van veel groen en zijn uitgerust met de juiste tools, zoals een zit/sta-bureau. Oh en niet te vergeten, we hebben ook onze eigen gamehoek met Xbox. We dagen je graag uit voor een potje Worms of FIFA (of een ander spel waar jij in denkt uit te blinken).

Vrijmibo's & teamuitjes

Iedere donderdag én vrijdag kun je biertjes tappen en een wijntje drinken (of een frisje natuurlijk) tijdens de vrijmibo’s in het Microlab. Regelmatig dagen we elkaar dan uit voor een potje Ganzenborden of Regenwormen. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig een leuk uitje, zoals een (virtual) escape room, bierproeverij of etentje. En alsof dat nog niet gezellig genoeg is, hebben we ook het legendarische ABC weekend, waarin we met het gehele team er een weekendje op uit gaan. Gezelligheid (en hoofdpijn) gegarandeerd!

Bootcamp & Padel

Zie jij een sportieve uitdaging wel zitten? Na het werk kun je tijdens de uitdagende bootcamplessen al jouw energie kwijt. Of daag je je collega's liever uit voor een potje padel? Elke dinsdagavond heeft ABC een vaste baan bij The Padellers in Veldhoven. Dat is nog eens goed voor de team spirit!

Vakantiedagen

We hebben het allemaal nodig: vacazione! Lekker erop uit tijdens een weekje wintersport? Of ben je toe aan een cocktail met je voeten in het zand? Bij ons krijg je 26 vakantiedagen om er af en toe eens lekker tussenuit te gaan, je batterij op te laden en goed uit te rusten.

Marathon Eindhoven ABC E BUSINESSklein
b9680a0a-79c7-4ff0-a1a6-c51588164e93
Team-Padel-02
0AA5C050-1372-41D9-BCEF-5EE1DA46DCB2
IMG_2427
IMG_6323
IMG_7462
IMG_6284
IMG_0842
IMG_5749-1
Vervoer

Kom je met het OV? Station Strijp-S is op steenworp afstand en ook Station Eindhoven is dichtbij gelegen. De bushalte vind je ook om de hoek. Kom je met de auto? Dan kun je met je parkeerpas recht voor de deur van het Microlab parkeren. En natuurlijk worden je reiskosten vergoed. Heb je voor je functie een lease auto nodig? Dan regelen wij dat ook voor je.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen wanneer je bij ons komt werken. Zo krijg je onder andere direct toegang tot ons online trainingsplatform. Ook stimuleren we je om opleidingsactiviteiten aan te dragen om vakinhoudelijk bij te blijven. Alles voor jouw duurzame en vitale inzetbaarheid!

Laptop & telefoon

Het is natuurlijk belangrijk dat jij je werk goed kunt uitvoeren, dus zorgen wij voor de juiste tools. Je krijgt bij ons een snelle, krachtige laptop waarop je lekker kunt vlammen. Indien nodig in jouw functie, ligt er ook een mobiele telefoon voor je klaar. Maaaaar vergeet niet de uitknop af en toe te gebruiken!

Lunch

Hou je van frietjes, kip of sushi? We got you! We wandelen regelmatig tijdens de lunchpauze naar de appie of de lokale markt en gaan op vrijdag met z'n allen gezellig friet eten. Ook sushi of een pokébowl gaan er bij ons goed in! Maar een boterham met pindakaas is ook niet verkeerd. Wat er ook op het menu staat, samen lunchen vinden wij sowieso al kei gezellig!

IMG_2380
IMG_6219
IMG_6669
IMG_8195
IMG_8179
IMG_7455
IMG_2452
IMG-20230923-WA0007
IMG_6193
AnyConv.com__ef6edd2a-59b7-43ec-8826-31008277e934
Vitaliteit

Vitaliteit is voor ons meer dan lekker sporten en twee stuks fruit per dag. Het gaat niet alleen om je fysieke well-being, ook op sociaal en psychologisch vlak zijn er altijd meters te maken! Omdat we graag blije collega's hebben die goed in hun vel zitten, hebben we ons eigen vitaliteitsteam opgericht en doen we jaarlijks actief mee aan de Nationale Vitaliteitsweek.

Leasefietsregeling

Klaar met files en het zoeken naar een parkeerplaats? Of wil je gewoon graag een nieuwe e-bike, racefiets of mountainbike? Bij ABC is het mogelijk om (voordelig) een fiets naar jouw keuze te leasen. Zo ben je snel op kantoor en ook nog eens héél gezond bezig!

Vrijwilligerswerk

Een à twee dagen per jaar sluiten wij ons kantoor om onze handen uit de mouwen te steken voor onze medemens. Wij dragen graag ons steentje bij aan het verbeteren van de samenleving en dat doen we in samenwerking met onze partner Samen voor Eindhoven. Zij brengen ons in contact met een maatschappelijke organisatie en wij doen de rest!

Pensioen & zorgverzekering

We weten het, pensioen blijft stiekem een beetje een saai onderwerp en iets waar je wellicht nog totaal niet mee bezig bent. Maar bij ABC ben je er van verzekerd dat het goed geregeld is voor jouw toekomst! Daarnaast kun je via ons van collectiviteitskorting genieten op je zorgverzekering.

De allerliefste kantoorhonden

Een van de grootste (en pluizigste) voordelen als je bij ons komt werken, als je het ons vraagt. Op links hebben we Abbey, de pluizige en speelse labradoodle van Cristina. In het midden hebben we Loet, de schattige labradoodle van Lars. Aan de rechterkant poseert Joep, ook wel Joepie, de knuffelige boemer van Antoine. Naast dat zij ons natuurlijk een hoop gezelligheid en knuffels bezorgen op kantoor, krijgen we ook nog de nodige beweging tijdens onze dagelijkse uitlaat-wandelingen. Hond blij, wij blij! Oh en trouwens, ze zijn allemaal hypoallergeen. Dat is weer fijn voor de eventuele allergiën. 😊

Loet en Joep en Abbey
RAND3-T5B8358-466X426-HOEK2
Ruit-Rechterhoek-Cristina

Zie je 't wel zitten?

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel een job alert in!

Stel job alert in