Preloader Close
Ons DNA

Wat we doen

Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé ERP-software die zorg draagt voor optimale efficiëntie van de bedrijfsvoering van een organisatie. Met behulp van Microsoft Dynamics Business Central worden vrijwel alle processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het mkb en met name voor productie, groot- en detailhandel en bedrijven die werken met projecten en uren. In 2020 zijn wij verkozen door Microsoft tot Partner of the Year Finalist, ofwel nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland, op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een award waar we natuurlijk megatrots op zijn!

Eén van de mooiste achievements is het behouden van het kleinschalige.

Shape_LHO3

Lars Hoving

CEO
ABC Raket Donker V5
Waar het allemaal begon...

Tijdmachine.

Foto Emile2vierkant

2011

ABC blijft groeien

De eerste mijlpaal is dit jaar bereikt, we hebben namelijk de eerste 50 klanten aangesloten en geholpen met het bereiken van meer! ABC E BUSINESS groeit in een korte tijd enorm hard.

Microlab2

2020

Wat een mijlpaal!

Dit jaar was voor ons toch wel een bijzonder jaar: we worden door Microsoft verkozen tot Partner of the Year Finalist en daarmee zijn we de nummer 1 van Nederland. En dat door de inzet van het hele team. Hard work pays off!

Surprise Party

De toekomst

Nog lang niet klaar

We kijken ook naar de toekomst, want we zijn nog lang niet klaar. We zijn van plan om te blijven groeien en om iedere dag weer nieuwe klanten blij te maken! Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit succes? Klik dan hier!

2009

De oprichting door Emile

Wat voor voormalig eigenaar Emile begon als een afstudeerproject, groeide uit tot een drukke job als zzp'er. Omdat de aanvragen maar binnen blijven stromen, neemt hij al snel zijn eerste personeelsleden aan.

Projecten en Uren Business Central

2017

De grote verhuizing

Inmiddels bestaan we uit een grote club collega's en we zijn uit ons jasje gegroeid. We verhuizen naar een groter kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven: het Microlab. Het kantoor waar we nog altijd met veel plezier werken.

Partner of the Year Finalist Party

2024

Vandaag de dag...

Vandaag de dag adviseert, ontwikkelt en implementeert een team van zo'n 30 ABC'ers honderden mkb-bedrijven op het gebied van software oplossingen. Wat zijn we trots op dit team!

IMG_6261_small
Jezelf blijven overtreffen

Surprise your potential.

Dit is de slogan voor onze ABC’ers en onze werkcultuur. Waarom? Persoonlijke ontwikkeling en jezelf overtreffen is de drijfveer van het ABC-team. In de snel veranderende ICT-branche is het cruciaal om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen. Het is daarom van belang dat iedereen de ruimte krijgt om zich constant blijven ontwikkelen en verbeteren. En deze ontwikkeling hebben we hoog in het vaandel staan!

Want in een wereld waarin IT centraal staat, maken mensen het verschil. Bij ABC ga je aan de slag om écht het verschil te maken, waarbij je iedere dag wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We moedigen je aan om je passie na te streven, zowel binnen als buiten onze muren. Samen zetten we steeds een stapje verder, om het onmogelijke mogelijk te maken. En op het moment dat je denkt: “Dit is het maximale”, dan zul je zien dat je jezelf nog altijd kunt verrassen.

_T5B8601 copy-1
Waar we voor staan

Onze werkwaarden

  • Ontdekken
  • Ontmoeten
  • Ontwikkelen
01

Ontdekken

Iets ontdekken is het vinden van iets in de breedste zin van het woord. We ontdekken keer op keer de mogelijkheden van de software, waar we onze klanten iedere dag opnieuw meer mee laten bereiken. Ook ontdekken we iedere dag weer een beetje meer over onszelf. We ontdekken wat we leuk vinden en waar we voor staan. En door te blijven ontdekken kom je telkens tot mooie, nieuwe bevindingen. Zowel in je werk als privé.

02

Ontmoeten

Ontmoeten staat bij ons voor verbinding. Ontmoet collega’s en klanten en blijf verbonden met elkaar. Dat is tijdens de coronapandemie af en toe best een uitdaging geweest. We zijn erachter gekomen dat we ook op een andere manier verbonden kunnen blijven met elkaar, dat is de reden dat thuiswerken ook binnen onze organisatie een hele normale zaak is geworden. Maar we moeten wel bekennen, een fysieke ontmoeting staat voor ons altijd bovenaan. En we kunnen niet wachten om ook jou te ontmoeten!

03

Ontwikkelen

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil je graag een cursus volgen om wat meer te leren over dat ene onderwerp? Dat kan! Wil je graag doorgroeien naar een andere functie? Goed bezig! Wij zullen je blijven aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Want je bent het gelukkigst als je doet wat je écht leuk vindt! En wij zijn gelukkig, als jij gelukkig bent. 😊

Rondleiding

Jouw toekomstige werkplek.

ABC is gevestigd in het Microlab op het altijd bruisende Strijp-S te Eindhoven. Microlab is een uniek bedrijfsverzamelpand, waar naast dat er serieus gewerkt wordt door honderden andere verschillende bedrijven, ook ruimte is voor gezelligheid. Overal vind je leuke zithoekjes, inspirerende vergaderruimtes en vooral veel groen. Ons kun je vinden op de 2e etage. Een fijne werkomgeving waar we nog altijd heel blij mee zijn. Jij zal je er ook snel thuisvoelen!

Zie je jezelf hier al rondlopen?

_T5B8015-2
_T5B7999-1
_T5B7968-1
_T5B7967-2
_T5B7962-1
_T5B7994-1
1212

Check ons op Instagram

Want foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Toch?

logo-paars

Check onze website

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website.

Ruit-Linkerhoek-Eelco
Ruit-Rechterhoek-Derya

Lijkt het je wat?

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel een job alert in!

Stel job alert in