Preloader Close

Nieuws & Blogs

Een onvergetelijk teamweekend in Maastricht!

Blog

Een onvergetelijk teamweekend in Maastricht!

23 en 24 september was het eindelijk weer zo ver: het ABC weekend 2023! De organisatie, bestaande uit het dynamische duo Cristina en Laurie, had weer maandenlang hun best gedaan om ervoor te zorgen dat dit weekend onvergetelijk zou worden. En raad eens? Ze hebben het weer voor elkaar gekregen! 😍

De bestemming van het weekend bleef lang een goed bewaard geheim voor alle ABC’ers. Speculaties en geruchten vlogen in het rond, en na talloze hints wisten enkele slimme collega's de bestemming te ontrafelen. Het ABC weekend 2023 zou zich afspelen in… het mooie Maastricht! Met een gezellige groep van 23 collega's stonden we klaar voor een weekend vol avontuur en plezier.

Op de zaterdagochtend van 23 september moesten we vroeg uit de veren, want om 8:30 uur verzamelden we op kantoor. Hier was een feestelijk ontvangst met koffie, thee en gebak en met vrolijke muziek op de achtergrond om iedereen even goed wakker te maken. 😉 Zodra iedereen er was, werden de goodiebags uitgedeeld, gevuld met lekkere snacks, verfrissende drankjes, een flesje "katerwater" (met paracetamol, voor de volgende dag 😜) en feestelijke attributen. Het was tijd om op weg te gaan naar onze eerste activiteit!

De eerste activiteit bracht ons naar het Klimbos van Adventure Park Het Plateau, een plek waar we verschillende avontuurlijke routes door de boomtoppen konden volgen, via touwen, planken en ladders. Een waar paradijs voor avonturiers zonder hoogtevrees, want sommige routes reikten wel tot 8 meter hoogte! Aan het einde van elke route konden we weer met een zipline naar beneden suizen. Enkele hilarische momenten van vallende collega’s zullen nog lang in het geheugen blijven hangen… 🤣 Voor de collega’s die niet zo’n fan waren van de hoge hoogtes, was er boogschieten en bijlwerpen als alternatief. En we hebben zeker een aantal Robin Hood’s in ons team! Rond half 1 waren we allemaal weer met beide benen op de grond en vertrokken we naar Café van Buuren voor een heerlijke lunch. Daar konden we genieten van broodjes carpaccio, zalm of heerlijke kroketten. Yum!

IMG_2398
IMG_2381
IMG_2376
IMG_2380
IMG_2387
IMG_2374
IMG_2403
988af8df-b62b-4f6d-be78-d1d13a8dd25e

Met de buikjes vol vertrokken we naar de volgende activiteit: Prison Island. In teams van vier moesten we zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren in de cellen van deze "gevangenis". Deze opdrachten varieerden van fysieke uitdagingen tot tactische puzzels. Binnen een bepaalde tijd moesten we in elke cel zoveel mogelijk punten scoren om de overwinning te behalen. Ook dit bleek een ongelooflijk leuk en uitdagend spel te zijn waar teamwork van onschatbare waarde was!

Na deze tweede activiteit hadden we wat tijd om in te checken in ons hotel, het comfortabele Bastion Hotel, dat zich midden in het bruisende centrum bevond, op loopafstand van alle hotspots.

Om 20:00 uur verzamelden we in de lobby om gezamenlijk naar het restaurant te gaan. We gingen dineren bij Noon Maastricht. Hier werden we verdeeld over twee grote tafels en konden we genieten van een smakelijk shared voorgerecht met heerlijke hapjes. Voor het hoofdgerecht hadden we keuze uit zeebaars, steak of truffelpasta, en als toetje kregen we weer een heerlijke shared plank vol lekkernijen voorgeschoteld. Onder het genot van een wijntje, biertje of frisje hebben we lekker gekletst, heerlijk gegeten en bovenal een super gezellige avond gehad. Na het diner trokken we met z'n allen nog de kroeg in op de Platielstraat om tot in de late uurtjes de dag goed af te sluiten onder het genot van een goudgele rakker. 

b9680a0a-79c7-4ff0-a1a6-c51588164e93
IMG-20230923-WA0007
b6fb1dec-86f5-4c9d-913a-230f78297f65
IMG_2452
IMG_2443
IMG_2473

De volgende ochtend stond iedereen om 10:00 uur weer klaar in de lobby. Om het weekend af te sluiten gingen we nog gezamenlijk ontbijten bij Brasserie de Zwaan. Dat ontbijtje ging er goed in en was een gezellige afsluiter van een fantastisch weekend. Na het ontbijt reden we allemaal weer terug naar huis om op zondagmiddag nog even lekker op de bank te ploffen en uit te rusten.

We hebben met z’n allen weer mooie herinneringen gemaakt waar we nog lang op terug kijken! We zijn blij met zo’n fijn team waar we op zo’n gezellige manier en met zo’n leuke sfeer met elkaar om kunnen gaan. Bedankt weer voor een mooi weekend en tot volgend jaar!

IMG_2429

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Het volgende weekend staat gepland op 25 & 26 mei. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit fantastische team? We hebben nog openstaande vacatures! Kijk snel op onze vacaturepagina en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in