Preloader Close

Nieuws & Blogs

Een hartverwarmende middag bij Glorieux

Blog

Een hartverwarmende middag bij GlorieuxPark

Bij ABC E BUSINESS geloven we in het belang van geven en verbinden. Daarom sluiten we twee keer per jaar ons kantoor, stappen achter ons bureau vandaan en zetten ons in voor diverse maatschappelijke initiatieven. Van meewerken aan het brein- en blotevoetenpad bij GGzE tot straatafval opruimen met Stichting GO Clean Veldhoven, en van tuinieren bij ’t Wasven tot pompoenen uitsnijden voor Halloween met dementerende ouderen. We hebben al meerdere keren onze tijd en toewijding geschonken aan verschillende goede doelen.

Zo ook deze keer weer. En omdat de feestdagen weer voor de deur staan, verdient iedereen een beetje extra aandacht. 💙 Dus trokken we op vrijdag 15 december onze mooiste foute kersttrui aan (want ja, ook dat is traditie bij ABC) en begaven we ons naar GlorieuxPark in Eindhoven, om de bewoners daar een mooie kerstmiddag te bezorgen.

kerststukjes
IMG_3378

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door Gerrie, activiteitenbegeleider bij GlorieuxPark. We werden in groepjes verdeeld en elke groep werd naar een specifieke afdeling geleid. Zelf hadden we een flinke tas met spullen meegenomen met alle attributen die nodig zijn om flink aan de knutsel te gaan: we gingen samen met de bewoners namelijk kerststukjes maken. Het ging alleen verder dan alleen knutselen, het draaide voornamelijk om het delen van plezier en gezelligheid! En het was weer hartverwarmend om een lach op de gezichten van de ouderen te kunnen toveren. Nadat de kerststukjes klaar waren en een mooi plekje hadden gekregen op de kamers van de bewoners, namen we enkele ouderen mee naar de kapel van het complex voor een muzikale middag. Een koor kwam hier kerstliedjes zingen en de ouderen genoten volop.

Bij ABC E BUSINESS geloven we dat deze momenten van vrijwilligerswerk niet alleen waardevol zijn voor degenen die we helpen, maar ook voor onszelf als team. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het kunnen bijdragen aan iemands geluk is onbetaalbaar. Daarom blijven we ons hier jaarlijks voor inzetten en zijn we ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken!

Eenmaal terug op kantoor sloten we gezamenlijk af met frietjes en lekkere snacks. Een aantal collega’s gingen nog naar het jaarlijkse Microlab kerstfeest, waar nog een dansje en drankje werden gedaan. Met een DJ, cocktailbar en diverse live acts was dit ook weer een topper van een avond. We konden met een voldaan gevoel richting huis om lekker van het weekend te gaan genieten. 😍

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Lijkt het jou ook wel wat om in zo’n gezellig team te werken waarbij je je tijdens werktijd kan inzetten voor de maatschappij? 💪 We hebben nog openstaande vacatures! Kijk snel op onze vacaturepagina en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in