Preloader Close

Nieuws & Blogs

Waardering voor onze medewerkers!

Nieuws

Waardering voor onze medewerkers!

Wat doe je als een klant ineens voor je neus staat met een probleem waar hij zo snel mogelijk mee geholpen wil worden, omdat anders zijn bedrijfsproces in de knoei raakt? Meteen opzoek naar een oplossing natuurlijk! 

IMG_8519    IMG_8512

Zo kwam Julien van Holland Dredging Industries onverwacht bij ons kantoor aankloppen, nadat hij bij een van zijn klanten was geweest die in hetzelfde gebouw gevestigd is als ABC E BUSINESS. Jamy, onze consultant, was op dat moment op kantoor aan het werk. Ze was nog niet eerder betrokken geweest in het project van deze klant, maar nadat Julien haar uitlegde wat het probleem was en waarom dit zo snel mogelijk opgelost moest worden, ging Jamy direct voor hem aan de slag. Ze kon gelukkig wat schuiven in haar agenda om hem uit de brand te helpen. Resultaat? Jamy vond snel de oplossing en Julien kon weer verder. Klant blij, wij blij! En als je dan achteraf ook nog een leuke blijk van waardering krijgt door middel van zo'n heerlijke taart, dan kan onze dag niet meer stuk. 😍 

Op het briefje staat: 

''Beste Jamy,

Dank voor je snelle en flexibele support! Ik wil ABC bedanken voor de prettige samenwerking en kundige inzet!

Door Microsoft Business Dynamics kunnen we professioneel groeien.

Hartelijke groet,
Julien''

Bedankt voor deze mooie woorden (en de lekkere taart) Julien! En Jamy: ga zo door topper!

IMG_85132

Iets voor jou?

Wil je ook graag een leuke baan waar geen dag hetzelfde is en waar je waardering krijgt voor je werk? Check dan de openstaande vacatures of neem contact met ons op!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in