Preloader Close

Nieuws & Blogs

Terugblik: Dynamics in the Sky(bar)

Blog

Terugblik: Dynamics in the Sky(bar)

Op donderdag 30 november vond het langverwachte Dynamics in the Sky(bar) evenement plaats, waar enthousiaste klanten en relaties werden ondergedompeld in een wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Van boeiende presentaties tot diepgaande gesprekken met onze Business Central experts; de middag was een ware ontdekkingsreis door de mogelijkheden van dit krachtige ERP-systeem.

Een middag vol nieuwe ontdekkingen.

De middag begon om 14:00 uur met een hartelijk ontvangst waar iedereen kon genieten van koffie, thee en wat lekkers. Bij aankomst was er meteen de gelegenheid om deel te nemen aan een prijsvraag. De uitdaging? Het raden van het aantal (chocolade)muntjes en de totale waarde. Een klein gokje, maar een grote prijs. De winnaar zou namelijk naar huis gaan met een gloednieuwe iPad (en het spaarvarken gevuld met chocolade uiteraard). Spannend!

Het programma ging om 14:30 uur van start met een presentatie van onze consultant Eelco, waarin hij dat de nadruk legde op de nieuwe functionaliteiten van Business Central Wave 2 (nieuwe versie van oktober 2023). Bezoekers kregen een voorproefje van de nieuwe ontwikkelingen die het systeem te bieden heeft. Het programma werd vervolgens afgewisseld tussen gastsprekers en een ‘Meet the Experts’-momentje, waarbij bezoekers bij verschillende zogenaamde Expierence Booths kennis konden maken met onze consultants en al hun prangende Business Central vragen konden stellen. Natuurlijk was er tussendoor ook ruimte voor een drankje en om te netwerken.

ABC_DiTS_20231130_0005
ABC_DiTS_20231130_0036
ABC_DiTS_20231130_0031
ABC_DiTS_20231130_0019

Met inspirerende gastsprekers

De gastsprekers van de dag waren Luc Roelofs van Solarge en Michiel Eggens van Continia. Luc sprak over de successen en uitdagingen van Solarge, een vooruitstrevend bedrijf in de productie van circulaire zonnepanelen. Hij illustreerde hoe Business Central als drijvende kracht fungeerde achter hun groei, bij het opzetten en automatiseren van een geheel nieuwe productielijn. Michiel Eggens van Continia gaf inzicht in de efficiëntie van automatisering binnen het facturatieproces in zijn presentatie over Document Capture. Hij demonstreerde hoe deze oplossing niet alleen tijdsbesparing oplevert, maar ook het succes van bedrijven en teams bevordert.

Een top evenement!

De middag werd bruisend afgesloten met een gezellige borrel, waar aanwezigen de kans kregen om te netwerken terwijl ze genoten van het mooie uitzicht over de stad Eindhoven vanuit de skybar van het Microlab. En laten we de spannende uitreiking van de prijsvraag niet vergeten, waarbij Jens van Kan (UDS Parts) als gelukkige winnaar naar huis ging met de iPad!

Samen met het ABC-team hebben we het succesvolle evenement afgesloten met een heerlijk Indisch buffet van Indonesia. En dat was genieten! Onze dank gaat uit naar de organisatie, de gewaardeerde gastsprekers en alle andere leden van het ABC-team voor jullie fantastische inzet! Een speciaal bedankje gaat ook uit naar Continia voor het sponsoren van de prijs.

NEXT YEAR: Dynamics in the Sky(bar) 28 november 2024!

We kunnen nu al niet wachten op Dynamics in the Sky(bar) 2024! Na het succes van deze editie hebben we gelijk een nieuwe datum geprikt: donderdag 28 november 2024. Zin in!

ABC_DiTS_20231130_0042
ABC_DiTS_20231130_0016
ABC_DiTS_20231130_0022
ABC_DiTS_20231130_0010
ABC_DiTS_20231130_0008
ABC_DiTS_20231130_0014

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit fantastische team en ook mee te helpen bij een gaaf event zoals Dynamics in the Sky(bar)? We hebben nog openstaande vacatures! Kijk snel op onze vacaturepagina en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in