Preloader Close

Nieuws & Blogs

PV-uitje: Street Golf

Nieuws

PV-uitje: Street Golf

Zoals je vast al hebt gelezen, vinden we het bij ABC E BUSINESS belangrijk dat er op kantoor en tussen de collega’s onderling een goede en gezellige sfeer is. We vinden het super leuk om zo nu en dan een uitje te organiseren, gezellig te borrelen of te eten met elkaar. En daarvoor is de personeelsvereniging (PV) in het leven geroepen.

De PV is in januari 2017 opgezet, en de organisatie bestaat uit een aantal medewerkers van ABC: Petra, Jamy en Martijn Lok. Als lid kun je mee met alle uitjes die door hen georganiseerd worden. En stiekem wil je die eigenlijk ook niet missen!

IMG_7436
IMG_7437


Zo hadden we afgelopen vrijdag 9 september weer een uitje op de planning staan: Street Golf mét aansluitend een lekkere barbecue. Street Golf is een versie van golf, maar dan midden in de stad. Op Strijp-S – onze thuisbasis – in dit geval. Met de benodigde materialen – een club en golf bal (een zacht balletje natuurlijk, anders was er menig auto met een deuk geëindigd 😜) – gingen we in teams de uitgestippelde route volgen. Tijdens de tocht moesten we in zo min mogelijk slagen de holes weten te bereiken. En daar werd iedereen behoorlijk fanatiek van! Met een kleine onderbreking onder het viaduct vanwege een flinke stortbui, hebben we het hele parcours over Strijp-S afgelegd. Met aan het einde natuurlijk een welverdiende winnaar: het team van Ricardo, Kasper, Antoine, Petra, Marleen en Joep (de kantoorhond) wist de finish te behalen met het minst aantal slagen. Toppertjes hoor! Zij gingen er met een zonnebril als prijsje vandoor. Helaas was het niet echt weer voor een zonnebril.. Maar die regen mocht de pret voor de barbecue niet drukken.

De barbecue was ook weer top geregeld. Met lekkere vleesjes, salades en brood was er meer dan genoeg te eten en natuurlijk is er ook voor de nodige borrels gezorgd. Een heerlijke afsluiter van weer een gezellig uitje!

Het was weer zeer geslaagd, dankjewel PV! 🥳

IMG_7448
IMG_7455
IMG_7438
IMG_7462

Lijkt het jou ook wel wat om in zo’n gezellig team te werken met de leukste uitjes? We hebben nog openstaande vacatures! Check ze snel of neem contact op om een kop koffie ☕ in te plannen. Vinden we gezellig!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in