Preloader Close

Nieuws & Blogs

Nieuwjaarsdiner bij Ikigai

Nieuws

Nieuwjaarsdiner bij Ikigai

Op vrijdag 27 januari 2023 was het weer tijd voor ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner. Dit jaar gingen we lekker eten bij Ikigai, een aziatisch/fusion restaurant in het PSV-stadion. Een sfeervol restaurant en de ultieme plek om ook eens een kijkje te nemen in het stadion. Ons kantoor kijkt ten slotte uit op dit mooie stadion. En traditiegetrouw werden ook alle partners uitgenodigd. Dat beloofde een gezellige avond te worden!

PSV3    PSV4

 

We begonnen de avond met een heerlijke amuse en een welkomstdrankje bij Ikigai. Daarna was het direct tijd voor de rondleiding door het PSV-stadion. Tijdens de rondleiding kwamen we op plekken waar je normaal gesproken niet komt: de luxe business units, de kleedkamers en uiteraard de spelerstunnel. Heel gaaf om eens van dichtbij te bekijken. 

Even later was het tijd voor een heerlijk 5-gangen diner met vis, vlees en sushi. Dat was genieten! De perfecte avond om eens bij te kletsen met collega's die je normaal niet zo vaak spreekt. Daarnaast vinden we het heel belangrijk als de partners van onze medewerkers ook bij ABC betrokken worden. In totaal waren we dan ook met een flinke groep van 48 man. Een zeer geslaagde avond waar we met elkaar konden proosten op de successen van het afgelopen jaar, en uiteraard op die het komende jaar gaan komen.

Cheers team en happy new year! 🥂

 

Iets voor jou?

Wil je ook graag een leuke baan waar geen dag hetzelfde is en waar je waardering krijgt voor je werk? Check dan de openstaande vacatures of neem contact met ons op!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in