Preloader Close

Nieuws & Blogs

Nieuwsjaardiner: Dinner in Motion

Nieuws

Nieuwjaardiner: Dinner in Motion

YAY! We mogen weer leuke dingen gaan ondernemen met het team. Na het een lange periode van coronarestricties, is er weer meer mogelijk. Zo is ook de horeca (eindelijk) weer open gegaan. Dat betekent dat wij daar héél snel gebruik van konden gaan maken en ons geannuleerde nieuwjaardiner – dat eigenlijk gepland stond in januari – konden inhalen op 8 april 2022. Zo’n nieuwjaardiner doen we ieder jaar met alle collega’s én aanhang. Zo zien zij ook eens met wie je allemaal werkt en leert iedereen elkaars partner ook kennen. Altijd weer een en al gezelligheid!

En zo ook deze keer. Want wat hadden wij een gave locatie voor het diner dit jaar: Dinner in Motion. Zij noemen zichzelf ook wel het meest bijzondere restaurant van Nederland, het is namelijk een 360 graden restaurant dat op de tafel en door de zaal heen de mooiste projecties toont, alsof je écht in een andere wereld bent. Met een hapje en een drankje - en natuurlijk goed gezelschap - het ultieme recept voor een gezellige avond.

IMG_5734
IMG_5749

En wat hebben we genoten! We zaten met de hele groep, 36 man, in de zaal aan een lange tafel. Het was een uitgebreid 5-gangen diner met verrassende gerechten en smaaksensaties. Bij iedere gang hoorde weer een andere thema met de daarbij behorende projecties op de tafel en op de muur. Wat een belevenis was dit! Het was echt even alsof je in een andere wereld zat. Met ontzettend lekker eten, goede wijn en heel veel gezelligheid!

Na het diner waren de meeste collega’s nog niet helemaal klaar om naar huis te gaan. We waren nog wel in voor een kleine na-borrel… Op naar Stratum dus! We eindigde de avond in de karaoke bar. Of all places! Maar wat een top afsluiter was dit. Hier en daar werd een optreden weggegeven. Het is voor de meesten maar goed dat ze bij ons zijn komen werken en geen ambities hebben om zanger(es) te worden, want dat was niet goed gekomen... 🤣 In de karaokebar hebben Emile en Laurie ook de bestemming voor het ABC weekend in mei 2022 bekend gemaakt. Na lange tijd van spanning en vele raad-pogingen konden we het nu de wereld in brengen… Wij gaan naar BOEDAPEST! Yes, wat kijken we daar naar uit. Dat wordt aftellen.

Bedankt collega’s voor weer een geslaagde avond en wat zijn we toch blij met zo’n team als deze!

IMG_5712
IMG_5713
IMG_5715
IMG_5729
IMG_5749-1
IMG_5733
IMG_5756
IMG_5742

Lijkt het jou ook wel wat om in zo’n gezellig team te werken met de leukste uitjes? We hebben nog openstaande vacatures! Check ze snel of neem contact op om een kop koffie ☕ in te plannen. Vinden we gezellig!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in