Preloader Close

Nieuws & Blogs

ABC Weekend 2022: Boedapest!

Blog

ABC Weekend 2022: Boedapest!

(Werk)plezier vinden we bij ABC heel belangrijk. Naast hard werken en klanten dagelijks helpen met het bereiken van meer, vinden wij het zo nu en dan ook tijd voor wat gezelligs. Helaas konden we, zoals iedereen, vanwege de coronapandemie de afgelopen twee jaar weinig leuke dingen ondernemen. Die online bingo of online pubquiz was fun, maar wat hebben wij het gemist om écht iets leuks te ondernemen met elkaar. In het ‘echie’ en niet op afstand.

Het hoogtepunt van onze gezellige uitjes is toch wel het jaarlijkse ABC-weekend. Die (obviously) ook niet door heeft kunnen gaan de afgelopen twee jaar. In die twee jaar zijn we echter wel flink gegroeid en hebben we er heel wat nieuwe collega’s bijgekregen. Hoe leuk is het dan om elkaar eens op een hele andere manier te leren kennen? Dus om alle verloren tijd in te halen, pakken we eens goed uit dit jaar. We gaan een weekendje naar een zonnige bestemming het buitenland. Woohoo!

0AA5C050-1372-41D9-BCEF-5EE1DA46DCB2

Destination unknown 

We hebben de bestemming lang geheim gehouden. Een beetje verrassingseffect kan nooit kwaad toch? Het enthousiasme onder de collega’s werd hierdoor alsmaar groter. Tijdens iedere meeting, lunch of koffiehaalmoment kwam de vraag ‘waar gaan we tijdens het weekendje naartoe?’. Inclusief puppy-oogjes en poeslieve stem, af en toe maar moeilijk te weerstaan. Ik als organisator wist ten slotte hoe ontzettend gaaf de bestemming zou worden. En na het boeken van de vliegtickets, 26 maal om precies te zijn, was het definitief. We vliegen 20 mei naar de parel aan de Donau: Boedapest, Hongarije! 


''In twee jaar tijd zijn we flink gegroeid en hebben we er heel wat nieuwe collega's bijgekregen. Hoe leuk is het dan om elkaar eens op een andere manier te leren kennen?''

 

Vrijdag 20 mei was het zo ver. We verzamelden op het vliegveld om 07:45 en gingen gezamenlijk door de security check. Eerst een kopje koffie, het enthousiasme zat er al goed in. Na een korte vertraging gingen we uiteindelijk om 10:15 de lucht in. Een vliegtuig voor de helft gevuld met ABC’ers (oké bijna de helft), hoe tof is dat! Na een vlucht van zo’n 2 uur kwamen we aan in het zonovergoten Boedapest. En dat zonnetje heeft ons het gehele weekend niet meer verlaten.

Een transfer in stijl naar het hotel stond ons al op te wachten: een grote limo-partybus met stomende rookmachine, lekkere muziek en natuurlijk de nodige drankjes. Een lekkere binnenkomer! En nu op naar het hotel.

IMG_6179

De stad verkennen

Na het inchecken en opfrissen gingen we direct op pad voor de eerste activiteit. Met de metro vertrokken we naar het Boeda-geelte van de stad (Boedapest bestaat uit twee delen: Boeda en Pest, en wordt gescheiden door rivier de Donau) waar het heuvelachtige kastelendistrict zich bevindt. In teams van vijf gingen we het ‘Secret City Trail’ spel te spelen. In dit spel moest je met behulp van raadseltjes je weg tussen de iconische en indrukwekkende gebouwen weten te vinden. Tijdens het spel zag je ontzettend veel van dit deel van de stad, zoals het prachtige Vissersbastion en de Burcht van Boeda. Waar het ene groepje echter al snel op het terras belandde, maakte de stappentellers van andere groepjes overuren. Maar lol hadden we allemaal. Na de activiteit was het tijd voor een heerlijk diner bij Café Vian en daaropvolgend lekkere borrelen in de toffe ruïne bars. Ook dat was al een beleving op zich! Na een drukke, maar geslaagde eerste dag ploften we uitgeteld op bed in het fijne D8 Hotel.

b3b9386c-0918-4872-8633-8b00ff87a10e
f174bddd-893d-472e-b676-f4ef368a1ded
IMG_6193
IMG_6205

''Dit weekend heeft ons al gezellige team nog veel gezelliger en hechter gemaakt!''

Vrooooom

Op zaterdagochtend zat iedereen uiteraard weer fris en fruitig aan de ontbijttafel voor een gezamenlijk ontbijtje in het hotel. Hierna was het tijd voor wat actie tijdens de volgende activiteit: een tour op de e-chopper! #vrooom. Tijdens deze tour konden we lekker door de stad crossen, hier en daar even stoppen op mooie plekjes en dat met een heerlijk zonnetje in ons gezicht. Ultiem genieten! We hebben ontzettend veel van deze mooie stad kunnen zien en wat hebben we gelachen. Want eerlijk is eerlijk, met 26 man achter elkaar aan crossen ziet er best komisch uit. 

Al dat rond crossen heeft ons wel hongerig gemaakt, dus vertrokken we na de tour naar de Karaván, een food truck markt met voor ieder wat wils te eten. En daar hoorde natuurlijk ook een biertje of cocktailtje bij. Na de lunch volgde een vrije middag, die iedereen op een andere manier heeft besteed. Zo gingen collega’s lekker winkelen, op het terras zitten of nog meer mooie plekjes van Boedapest ontdekken.

In de avond stond iedereen weer op tijd klaar om gezamenlijk te vertrekken naar de 360 Bar, een skybar met prachtig uitzicht over de stad mét ondergaande zon. Denk daar een hamburger en een drankje bij, wat wil je nog meer?! De avond eindigde met een tripje op de borrelboot, lekker varen over de Donau met uitzicht op deze prachtig verlichtte stad. Wat een plaatje…

Aan alles komt een einde

Na een geweldige weekend, was het op zondag weer tijd om naar huis te gaan. We sluiten af op een terrasje en pikken de laatste zonnestraaltjes mee. Om 12:00 vertrokken we weer naar het vliegveld. Jeetje, wat is dit weekend voorbij gevlogen. En wauw, wat kunnen wij als team terugkijken op een top weekend. En met trots zeggen wat voor een geweldig team wij hebben. Ongeacht welke afdeling, iedereen heeft het gezellig met elkaar gehad. We zijn ervan overtuigd dat dit weekendje weg iedereen een goede boost heeft gegeven en ons al gezellige team nog veel gezelliger en hechter heeft gemaakt!

Dus nogmaals aan alle ABC’ers, BEDANKT! Bedankt voor jullie aanwezigheid, de gezelligheid, de dansjes en drankjes die we samen hebben gedaan, jullie Max Verstappen imitaties op de e-chopper, mooie zangkusten, leuke gesprekken, lachbuien, alle lol die we met elkaar hebben gehad en bovenal jullie geduld als we weer verkeerd liepen wanneer ik moest navigeren. Tijdens zo’n teamweekend leer je de kernkwaliteiten van je collega’s écht kennen. 😝 We hebben hele mooie herinneringen gemaakt samen en jullie zijn stuk voor stuk toppertjes!

 

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het leukste team van Nederland?

Vind jij een fijne werksfeer heel belangrijk? En lijken dit soort teamuitjes jou ook te gek? Bijzijn is meemaken! Check onze vacatures en wie weet ben jij bij het volgende legendarische ABC-weekend van de partij.

IMG_6219
762b47fa-ad68-4949-a7ac-ccc8f04143e1

Een greep uit de reacties...

''Gezellig, goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar :-)''

''Ik heb er 3 woorden voor: FAN TAS TISCH.''

''Fantastisch! Ik vond het erg leuk om collega's goed te leren kennen buiten werk.''

''Was echt een top weekend, Super!!!!!!!!!!!!!''

‘’Zeer goed voor het groepsgevoel, teambuilding.''

''Legendarisch!''

''Geweldig. Ik heb erg genoten.''

''In één woord; GEWELDIG.''

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in