Preloader Close

Nieuws & Blogs

Wij zijn Solutions Partner Business Applications!

Nieuws

Wij zijn Solutions Partner Business Applications!

Wij zijn verheugd om te kunnen delen dat wij recentelijk de status van Solutions Partner Business Applications hebben bereikt bij Microsoft! Een mooie mijlpaal en daarmee behoren we tot een van de weinige partners die deze status hebben.

ABC MSP kleur -- 1000X667PX

Wat dit voor ons inhoudt.
Deze erkenning is meer dan slechts een certificaat of een logo op de site. Het is een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo opent het niet alleen deuren naar verdere samenwerking met Microsoft maar biedt ons ook extra middelen om onze klanten op een nog hoogwaardiger niveau van dienst te zijn.

Onze prestaties in een notendop.
Om deze gewaardeerde status te bereiken, hebben we als team voldaan aan strikte criteria. Deze status verdien je op basis van aantal klanttoevoegingen, klantengroei, implementaties en verder behaalde certificeringen. Maar daarnaast ook onze technische bekwaamheid, inzet en ervaring die aantonen dat we een bewezen partner zijn in de Microsoft Cloud Business Applications voor het MKB.

Als kers op de taart hebben we ook de Specialisatie Midden- en Klein bedrijf erkenning ontvangen. Dat wil zeggen dat ABC E BUSINESS veel ervaring heeft met het implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de ERP oplossing voor het MKB.

Met dank aan ons fantastische team!
Deze prestatie is het resultaat van toewijding en hard werk als team, hier zijn we dan vanzelfsprekend ook zeer trots op!

Foto-14

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Lijkt het jou leuk om te werken bij een gewaardeerde Microsoft Dynamics 365 Business Central partner en om deel uit te maken van dit fantastische team? We hebben nog openstaande vacatures! Kijk snel op onze vacaturepagina en neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in