Preloader Close

Nieuws & Blogs

ABC was erbij: het laatste Guus Meeuwis concert!

Blog

ABC was erbij: het laatste Guus Meeuwis concert!

Wat een avond was het! De personeelsvereniging heeft weer haar best gedaan, met wel een heel bijzonder uitje. Op vrijdag 14 juni gingen we namelijk met (een deel van) het team naar het allerlaatste concert van Guus Meeuwis: Groots met een zachte G in het Philips Stadion. Als bedrijf geworteld in Eindhoven en waar het gezellige Brabantse gevoel onderdeel is van de werkcultuur, konden we dit natuurlijk niet missen! 🥳🎤🎵

IMG_5930 (1)

We werden verwelkomd in de Businessroom de Overkant met een glaasje bubbels. De avond was volledig verzorgd en eten en drinken was inbegrepen. De sfeer zat er meteen goed in en we konden al vrij snel aanvallen bij het buffet, om een goede bodem te leggen voor de rest van de avond. En aan eten de rest van de avond ook geen gebrek, want ze kwamen regelmatig langs met bitterballen, Brabantse worstenbroodjes en frietjes. Top verzorgd!

Vanaf onze business-box hadden we een fantastisch zicht op het podium. Om 19:45 uur begon het spektakel. Guus Meeuwis betrad het podium onder luid gejuich en we zongen uiteraard uit volle borst mee met klassiekers als "Het is een Nacht" en stonden we arm in arm tijdens "Brabant". Gezelligheid en vrolijke gezichten gegarandeerd!

Om 23:30 was het concert afgelopen en konden we de avond nog afsluiten met een laatste borrel in de box, voordat iedereen weer voldaan naar huis ging. We hebben weer genoten van een super gezellige avond en we kunnen enthousiast terugkijken op wederom mooie herinneringen die we hebben gemaakt als team. Het was niet Groots maar Grootst. 🥳🎉🍻 Bedankt team!

IMG_5916 IMG_5944 IMG_5953 

IMG_5920

Wil jij ook zulke gave uitjes bijwonen?

Wil jij ook deel uitmaken van een gezellig team waar regelmatig de leukste uitjes worden georganiseerd? Check dan onze openstaande vacatures en solliciteer snel! ☕

Ruit-Linkerhoek-Cristina
Ruit-Rechterhoek-MerelLaurie

Kom bij ons werken

Denk je nu bij jezelf: dit lijkt me wel wat? Top! Werken bij ons ís nou eenmaal heel leuk. Neem anders een kijkje bij onze vacatures. Wellicht zit er wat tussen voor je!

Check vacatures

Stel job alert in

Wil jij geen vacature missen en als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe vacature? Stel dan een job alert in!

Stel job alert in